25 Anys de Zig Zag

Voltava l’any 1995 quan va néixer el que llavors semblava una esbojarrada idea en el lloc on es prenen les decisions importants de la nostra família, la cuina de casa.

Una granja-cafetería que contra tot pronòstic es convertiría en una empresa que s’ha mantingut en el temps durant un quart de segle.

Com a tota empresa familiar que perdura al llarg dels anys, hi hem passat moments bons, altres no tant…. Moments en qualsevol cas que són ja part de la família, els que van viure els meus pares rere la barra del Zig Zag.

Un nom molt original o molt poc segons es vegi, pero aquell local a punt d’estrena, amb parets de vidre fent “zigazagues” no en podía dur un altre, i així es va mantenir en tots els seus anys de vida, fins i tot en els que va canviar de direcció.

Un munt de clients, veïns, amics, de records que recullen aquestes parets de vidre, formen la historia del Zig Zag i també en part la de la meva família. Allò que semblava un somni i només el meu pare va veure-ho sempre com una realitat.

La vida et porta a recórrer un camí incert, i de vegades et fa tornar allà on fa temps vas començar.

Just 25 anys després i amb la mateixa edad que llavors tenía el meu pare, començo una nova aventura. Nova imatge, noves idees per nous temps i sobretot amb molta il·lusió, en un lloc sens dubte gens desconegut per mí, perque torno a casa.

Al cap i a la fi, la història la fan les persones, i aquesta, que transcorre en aquest lloc prop de la natura, entre volcans, amb l’olor de cafè i el suau soroll de l’aigua del riu Fluvià baixant per sota del pont de Santa Magdalena, es una història que el temps ha fet de totes aquelles persones que en algun moment han passat per cadascuna de les etapes del Zig Zag.

Així doncs espero potser retrobar-nos amb gran part d’aquella gent que l’ha conegut, i a tots aquells que no ho heu fet, us convido a acompañar-me i escriure tots junts un nou capítol d’aquesta història que s’anomena Zig Zag Cafè.

Sara Castillo

Propietaria del Zig Zag Cafè

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad